2012-11-13

v 44

Lite märklig inledning på veckan. Provtahning på KS inför nästa veckas läkarbesök. Antog att provtagningen, åtminstone, var öppet till 16.00 - men icke - 07.15-15.30 (jag var där 15.45). Nåja, ingen fara. Provtagning tisdag fm istället. Sen bokad plåtning i Solnahallen för AIK Friidrott kl. 16.30. Inte en människa i friidrottshallen - vid 17-tiden kommer tränaren Anders och konstaterar att det kommer nog inga barn. Verkar bli lite knepigt för den nystartade sektionen - men ett kul intiativ.
Onsdag var det releasekonsert för Pierre Ström och Emeli Jeremias CD "Ulla Winblad" på Folkkulturcentrum i Hjorthagen. Rätt mycket folk och en härlig konsert med delar från CD:n. Var riktigt kul att redigera bilderna med CD:n i datorn. Hann lyssna igenom den tre gånger (den sista bara för att njuta)
 Torsdag var hockeydag med AIK-Skellefteå på Hovet. Ingen rolig kväll för AIK - de sk "kopiorna" vann med klara 5-0. Det var sista hemmamatchen före landskampsuppehållet så nu blir det ingen hockey live på ett par veckor.






Fredag blev ledigt, hann med ett besök hos frisören, innan lördagen besök på Bosön och Madelene Göras träningsläger för ungdomar. De hade träning både för målvakter och utespelare med Maddes företag Goeras Education. Av det jag sett själv och det som går att läsa sig till har de lyckas bra med att få till ett koncept för fotbollsträning för ungdomar. Madelene har behållit sitt engagemang för fotboll och lagt till en passion för att överföra sina och medarbetarnas erfarenheter till unga fotbollsintresserade. Bara att önska dem lycka till.






Söndag var det dags för den sista allsvenska matchen på Råsunda. Dagen till ära var en massa gamla AIK-spelare inbjudna till en lucnh på Umbro-corner innan matchen och sedan inmarsch på Råsunda innan matchen. Många trevliga återseenden.
Själva matchen blev också en trevlig tillställning som slutade i en seger med 2-0. Kostnaderna i form av böter för pyrotekniken i paus verkade ingen ta särskilt hårt på. Så andra halvlek fick börja i en riktig Lützendimma men även denna verkade AIK behärska bäst. Fin avslutning på det allsvenska äventyret på Nationalarenan.

Inga kommentarer: