2017-07-04

Alltid trevligt med familjebilder

Att spelarna får tillfälle att träffa vänner och bekanta efter matcher är alltid trevligt. I Stockholm blir det ofta så att bortalagets spelare har både familj och vänner boende i Stockholm och de får därmed chansen att både se och träffa sina vänner. På Stadion var det KIF Örebro som var på besök och efter matchen kunde Lisa Dahlkvist träffa pappa "Dala" och övrig familj.
Att Lisa uppskattade mötet var det ingen tvekan om och hon ville gärna ha en gruppbild med familjen. Det blev även en känslomässig kram som betydde mycket för Lisa. Så fint att se.
Även Fanny Andersson hade familjen på plats och både "Rit-Ola" och Victoria uppskattade mötet efter matchen. Att KIF Örebro lyckades vinna matchen gjorde att bortalagets spelare var extra glada efter matchen. Det har gått trögt för KIF under första delen av säsongen och EM-uppehållet  kommer säkert som ett välkommet tillfälle att träna samman laget. Även om både Lisa Dahlkvist och Julia Spetsmark är uttagna i EM-truppen så får övriga chansen att komma till höstsäsongen med nya krafter.
På läktaren fick inrikesminister Anders Ygeman lämna Stadion med familj efter att sett sitt favoritlag förlora.
En som såg lika glad ut som alltid var Emilia Appelquist trots förlusten. Vad jag inte visste då var att glädjen kanske kom av att det bara var dagar kvar till ett efterlängtat bröllop. Stort grattis till brudparet !

Inga kommentarer: